Service

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt of je meer wilt weten over Ibeacha. De meest gestelde vragen en antwoorden tref je hieronder terug. Mocht het zo zijn dat je niet gevonden hebt wat je zocht, neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Waarmee mogen wij jou mee helpen?

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Om jou te kunnen garanderen dat wij jouw bestelling dezelfde werkdag (mits besteld voor 16 uur) nog versturen, wordt je bestelling direct door ons gepakt en klaargemaakt voor verzending. Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact met ons op als je graag je bestelling wenst te veranderen of te annuleren.

Moet ik een account aanmaken?

Nee hoor, je bent niet verplicht om een account aan te maken bij Ibeacha.nl. Uiteraard is het wel makkelijk voor je, om zo je bestelhistorie in te kunnen zien en je eventuele facturen te bekijken. Overigens worden je gegevens bij het aanmaken van een account veilig bij ons bewaard. Wij verkopen je gegevens niet door aan derden, wij gebruiken jouw gegevens alleen om je toegang te geven tot je account.

Hoe kan ik betalen bij Ibeacha.nl?

Omdat wij geloven in snel, simpel en veiligheid, kan je bij ons in de shop betalen met iDeal via je eigen bank. Makkelijk toch? Kies je voor ophalen bij ons op locatie? Dan kan je ook contant of per PIN betalen. Bij contante betalingen willen we je wel vragen om zo gepast mogelijk te betalen. 

Gratis verzenden?

Jazeker, gratis verzenden. Mooier kan toch niet? Om dit betaalbaar te houden voor ons, verzenden we alleen naar Nederlandse adressen. Van het verzenden van bestellingen, maken we gebruik van PostNL. In de regel is het zo, dat PostNL de volgende werkdag je bestelling bezorgd. Hou wel rekening met een eventuele vertraging door omstandigheden. Duurt de levering van je bestelling te lang? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Kies je voor afhalen?

Dan ligt je bestelling klaar op afspraak met ons. Wij houden kantoor aan de Laan van Waalhaven 277 in Den Haag. Let wel, dit is geen winkel, je kan hier geen artikelen bekijken. 

Bevalt je bestelling niet? Of wil je toch iets anders? Geen enkel probleem.

Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Let wel, doe dit binnen 14 dagen. Je retour kan je makkelijk verzenden via het lokale post agentschap. De kosten hiervoor dien je zelf te voldoen. Uiteraard zal je nieuwe bestelling kosteloos door ons verzonden worden. Op afspraak is ruilen bij ons op locatie ook mogelijk. Overigens retourneren en ruilen wij alleen als het artikel onbeschadigd in verpakking is.

Je kan je retour of ruiling versturen naar:

Ibeacha.nl
T.a.v. Retouren
Laan van Waalhaven 277
2497 GL DEN HAAG

Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden. Indien je besteld bij Ibeacha.nl ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Ibeacha is een handelsnaam van Tamara Holding B.V. Dit zijn onze gegevens:

Adres
Laan van Waalhaven 277, 2497GL DEN HAAG
Telefoon
085-0216006
E-mail
info@ibeacha.nl
KvK
27354307
BTW nummer
NL821268636B01

Wanneer is Ibeacha open?

Je kan bij ons 24 uur per dag, 7 dagen weken bestellen in de shop. Wij zijn op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9 uur tot 17 uur telefonisch bereikbaar op 085-0216006. Mocht je ons een e-mail sturen, dan doen wij ons uiterste best deze binnen 4 uur op te volgen. Ook in het weekend.